Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Όταν η αριστερά της «προόδου» χρυσαυγίζει: «Κάντε ένα βήμα πίσω όλοι!»

dourou-kante-ena-vima-pisw-oloi
Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ, την ανακοίνωση των exitpolls (που κατά τα άλλα έπεσαν κι έξω) το πρώτο βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, τρομάζει.

Φάνηκε η δίψα για την εξουσία, Η δίψα για την προβολή.

Μετά από ένα μήνα ανελέητης αφισορύπανσης ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες με την κυρία Δούρου να δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα στους συνεργάτες της. Να μην φανταστούμε τι θα κάνει στους πολίτες, αν «κατά λάθος» εκλεγεί..

Η ανεκδιήγητη φράση της oncamera«Κάντε ένα βήμα πίσω όλοι!», δείχνει πόσο επικίνδυνο είναι ένα κόμμα που από το 4% βρέθηκε στο 20% και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί αυτό. Που, από τα επαναστατικά Εξάρχεια μετακόμισε λίγο πιο πάνω στο Κολωνάκι.

Ο μεσαίος χώρος αντιλαμβάνεται πλήρως αυτές τις ημέρες, πως πίσω από τις δήθεν αντιμνημονιακές κορώνες του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου, βρίσκεται μόνο έπαρση και αλαζονεία. Πως ότι λέγεται, λέγεται μόνο για την υφαρπαγή της ψήφου.

Το κόμμα που θέλει να Ελληνοποιήσει όλους του παράνομους μετανάστες και που έκαψε τον μισό Αμαζόνειο για να πείσει την Αττική με αφίσες πως η κα Δούρου «Ζ», είναι η σωτηρία μας, αυτό το κόμμα απέδειξε πως αν καταφέρει και πάρει την εξουσία με τα ψέματα, θα είναι η Χρυσή Αυγή της αριστεράς της οπισθοδρόμησης.

Την επόμενη Κυριακή, Προσοχή!

Ο κεντρώος χώρος πρέπει να συσπειρωθεί, γύρω από τις ήδη αναγνωρισμένες και ικανές αυτοδιοικητικές επιλογές και να συνεχίσει να κάνει «βήματα μπροστά!»


Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου
για το www.news4all.gr