Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τα «σκουπίδια» του


afises-syriza-skoupidia
Η πρωτοφανής οικολογική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ που κυριολεκτικά έκοψε ΞΥΡΙΖΑ όλα τα δάση, προκειμένου να κοσμήσει την Αττική με τις «περσόνες» της κας Δούρου και του κου Σακελλαρίδη έχει προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση.

Χρήμα του Έλληνα φορολογουμένου, ξοδεύτηκε για συγκεντρώσεις και ρύπανση από το κόμμα του αριστερού Κολωνακίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στην παραδοσιακή αφισοκόλληση θέλει να καταλάβει τα ηνία του καπιταλιστικού συστήματος με τις τεχνικές από την εποχή του ταγαριού.

Θέλει να φέρει αστάθεια στην Ελλάδα, μέσα από την ασφάλεια του ευρώ και με γραφικούς, Λαφαζάνηδες και Γλέζους να περιμένουν με το σφυροδρέπανο στη γωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ανοικτά έχει υπερασπιστεί το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα Ελληνοποιήσει τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα φορολογήσει όποιον δεν του αρέσει, ο ΣΥΡΙΖΑ που ΠΟΤΕ δεν έλαβε καμία θέση ευθύνης τα χρόνια της κρίσης, έρχεται σήμερα, με τον άνεργο και άεργο Αλέξη Τσίπρα, να πείσει πως έχει πρόγραμμα και όραμα.

Το μόνο όραμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να ξεγελάσει τον μεσαίο χώρο πως δεν κινδυνεύει η σταθερότητα της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα παίζει με την πολιτική και εθνική σταθερότητα, μέσα στην τουριστική κίνηση, δημιουργώντας προϋποθέσεις μείωσης του ρεύματος επισκεπτών, καταστρέφοντας το όποιο όνειρο για ανάκαμψη της μικρομεσαίας τάξης, και ειδικά αυτής που ζει γύρω από τον τουρισμό. Που είναι και η πλειονότητα της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει να κυβερνήσει. Δεν μπορεί να κυβερνήσει. Αν το ήθελε θα το είχε κάνει το 2012. Αλλά άφησε άλλους να λάβουν την πολιτική φθορά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να κινείται γύρω από το 20% και να είναι ο εθνικός εκβιαστικός μοχλός αποσταθεροποίησης!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μαζέψει τα «σκουπίδια» του. Που δεν είναι μόνο οι αφίσες αλλά και τα λόγια μίσους, διχόνοιας και ανασφάλειας που σπέρνει καθημερινά στον Ελληνικό λαό.

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
για το www.news4all.gr