Σάββατο 24 Μαΐου 2014

“Έφυγε” ο Παναγιώτης Ποικιλίδης

poikilidis
Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος την Τετάρτη υπέστη έμφραγμα.
Ο σπουδαίος αθλητής της πάλης, με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωη και “έφυγε” στα 49 του χρόνια.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τους γιατρούς να παλεύουν για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τελικά αργά το βράδυ της Παρασκευής (23/5) κατέληξε και βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένειά του, όσο και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Ποικιλίδης ήταν παράγοντας του ΠΑΟΚ από το 2007 μέχρι σήμερα. Στην καριέρα του στην πάλη ως αθλητής συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992, 1996) τερματίζοντας τέταρτος το 1984 και πέμπτος δώδεκα χρόνια αργότερα.

Ο θάνατος του Παναγιώτη Ποικιλίδη έχει σκορπίσει τον θρήνο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη να στέλνει το δικό του μήνυμα.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έγραψε: «Καλό παράδεισο Παναγιώτη».
 Το τελευταίο αντίο στον Ολυμπιονίκη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά. Διάβασε περισσότερα στο: Αναστασιάδης: «Καλό παράδεισο, Παναγιώτη»

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη:
“Αποχαιρετούμε πρόωρα τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ένα σπουδαίο αθλητή, που έκανε πολλές φορές περήφανη την χώρα μας με τις επιδόσεις του και μάλιστα σε μία εποχή που η Ελλάδα διψούσε για αθλητικές διακρίσεις.
Θα θυμόμαστε πάντα την διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες αλλά κυρίως θα θυμόμαστε το αθλητικό του ήθος, που θα παραμένει παράδειγμα για τους νεώτερους.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.