Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Την Κυριακή που πέρασε, νικήσαμε το παρελθόν! Την Κυριακή που έρχεται, κερδίζουμε το μέλλον!



Εμφάνιση ΣΥΜΑΧΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΙΛΙΑ Β..ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 22.5 2014  ΩΡΑ 20.30 030.JPG
Πρωτοφανής και εντυπωσιακή η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες για την κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής.
Το πλήθος του κόσμου και ο παλμός του, δημιούργησαν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης προμηνύοντας τη διαφαινόμενη νίκη της ερχόμενης Κυριακής.
Επέλεξαν τον επόμενο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.
Εμφάνιση b3.jpgΣτην ομιλία του, ο Βασίλης Νανόπουλος ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την στήριξη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Εκλογές στις οποίες ο συνδυασμός βγήκε θριαμβευτής σε 5 από τις 7 δημοτικές κοινότητες καθώς και σε πολλές ακόμα τοπικές.
Την Κυριακή που πέρασε, νικήσαμε το παρελθόν!
Την Κυριακή που έρχεται, κερδίζουμε το μέλλον!
Εμφάνιση b2.jpgΟ Βασίλης Νανόπουλος έθεσε το δίλημμα στους ψηφοφόρους ανάμεσα στο παλαιό και φθαρμένο κατεστημένο, που αντιπροσωπεύει η κλειστή ομάδα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, και στην ανατροπή για το νέο, το φρέσκο και προοδευτικό που εκφράζει ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Βασίλης Νανόπουλος.
Επίσης ο κ. Βασίλης Νανόπουλος έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Δήμου για συστράτευση. Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους επικεφαλείς των άλλων συνδυασμών κ. Ψηλογιαννόπουλο, κ. Πιέτρη, και κ. Καρακάση, κάλεσε τόσο τους ίδιους όσο και τους υποψηφίους και τους ψηφοφόρους τους να ακολουθήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και να ανατρέψουν το κατεστημένο σύστημα αδιαφάνειας και πελατειακών σχέσεων.
Εμφάνιση b4.jpgΚρατώντας όλα τα κοινά που συνδέουν τους συνδυασμούς και παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές, κάλεσε τους συνδημότες να συγκρίνουν τον πολιτικό λόγο, τα επιχειρήματα, το πρόγραμμα, και την επαγγελματική διαδρομή του καθενός, ώστε να κάνουν την επιλογή που θα αλλάξει τη σελίδα για το καλό του τόπου και των παιδιών μας.
Κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν μαζί του ώστε να έχουν όλοι ενεργό συμμετοχή στην υλοποίηση του οράματός του με πίστη στις δυνάμεις μας. Πίστη στην αλλαγή.
Ο Δήμος είναι οι δημότες του! Δεν είναι ένα πρόσωπο ή μια κλειστή ομάδα που τα ξέρει όλα και αποφασίζει για τα πάντα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών.
Είμαστε μαζί, σε ένα Δήμο για όλους, που μας χρειάζεται όλους!
Γραφείο τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων