Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η διακήρυξη του διχασμού


emfylios
Εθνικός τρόμος από τη διακήρυξη μίσους του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα του πάλαι ποτέ 4%, επιταχύνει τις διαδικασίες επιστροφής του σε αυτά τα ποσοστά.

Η διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές που ανακοίνωσε μόνο την Ευρώπη δεν κοιτά. Αντίθετα προσπαθεί να προβάλει το επαναστατικό προφίλ των σκοτεινών συνιστωσών του.
Έξω από την Ευρώπη, έξω από το ΝΑΤΟ, έξω και από τα Βαλκάνια.. ίσως. Και μαζί με όλα αυτά απαιτεί και περισσόττερους μετανάστες.. κι άλλους!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πουλάει τον απομονωτισμό, τη στιγμή που η Ελλάδα με τεράστιους κόπους και πολλές αστοχίες έκανε μία στροφή για μία καλύτερη ημέρα. Αλλά είναι εκεί. Και η πραγματικότητα είναι αυτή.

Η επόμενη ημέρα της Ελλάδας, δεν θα έρθει από την καταστροφή όσων έγιναν αλλά από την βελτίωση των παλαιών και τη δημιουργία νέων.

Ο χώρος του δημοκρατικού κέντρου που παραπλανήθηκε από το νεωτεριστικό μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βλέπει ένα κόμμα να αγορεύει με μίσος και ιδιοτέλεια, με μόνο σκοπό την εξουσία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ των πολλών προσώπων και των ατελείωτων κυβιστήσεων, το κόμμα που δεν σέβεται την εθνική ταυτότητα της χώρας (βλ. υποψηφιότητες) και τη μεσαία κοινωνική τάξη, σήμερα είναι ΚΑΙ επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και διχάζει!!
Το (υπο)γράφει στη διακήρυξή του.

Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου
για το www.news4all.gr