Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πρωτελευταία αγωνιστική στην Α2 Κορινθίας με το ενδιαφέρον στους αγώνες παραμονής

 Ενώ σήμερα πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας , στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας διανύουμε την προτελευταία (29η) αγωνιστική. Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ουρά της βαθμολογίας στις ομάδες εκείνες που προσπαθούν να παραμείνουν στη κατηγορία, καθώς στην κορυφή η υπόθεση της ανόδου έχει κριθεί.
Από τους 8 αγώνες της αγωνιστικής, τρεις διεξάγονται σήμερα όπου το ενδιαφέρον στρέφεται στο Αγγελόκαστρο και στην Αρχαία Κόρινθο όπου Αετός Αγγελοκάστρου και Άρης Αρχαίας Κορίνθου μάχονται Εθνικό Ξυλοκερίζης και Νέους Στιμάγκας, αντίστοιχα , με στόχο το τρίποντο παραμονής. Στον τρίτο αγώνα της ημέρας η Κόρινθος '06 , στο Συνοικισμό, υποδέχεται την ουραγό Προοδευτική Περιγιαλίου , και με νίκη "σφραγίζει" την άνοδο στην επόμενη (Α1) κατηγορία.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον Τενεάτη Αθικίων και την Θύελλα Κάτω Διμηνιού να αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα σε Αετό Κρυονερίου και Ολυμπιακό, αντίστοιχα , με τους γηπεδούχους να ζητούν βαθμό γιά να "κλειδώσουν" την παραμονή τους στη κατηγορία. Κατά τα άλλα ο ήδη πρωταθλητής ΑΟ Ζευγολατιού , στο Βραχάτι, αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ο Πανευρωστινιακός στην έδρα του θέλει να υπερασπιστεί την 6η θέση που κατέχει κόντρα στον Ισθμιακό, ενώ τέλος στο Σολομό η τοπική ομάδα αντιμετοπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου.


29η αγωνιστική
Σάββατο 26-04-14 16:00
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
Κυριακή 27-04-14 16:00
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ