Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ


Η Δράση με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τη σημερινή τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.
Οι βόμβες δεν είναι επιχειρήματα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους έχουν απέναντί τους όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.
ΌΧΙ στη βία.
----------- -----------

Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές έχει θετικά σημεία (αυξημένη ρευστότητα για τις μεγάλες επιχειρήσεις, καλύτερη διεθνής εικόνα, μειωμένο επιτόκιο για τα έντοκα γραμμάτια κ.λπ.), που αφορούν το άμεσο μέλλον.
Όμως γίνεται χωρίς να έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους. Αντιθέτως, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ξεκαθαρίζουν ότι η όποια επιπλέον ρύθμιση θα είναι περιορισμένη. Η μη εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους σημαίνει ότι η πρόσβαση μας στις αγορές θα εξαρτάται για πολλά χρόνια από την βούληση των δανειστών μας.
 Εκτός αν ο ελληνικός λαός επιλέξει μια διαφορετική πολιτική από αυτή που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Την πολιτική που προτείνει η Δράση, με (δραστικά) λιγότερους φόρους και (δραστικό) περιορισμό των δαπανών του κράτους, ώστε να προκληθεί ένα αναπτυξιακό σοκ στην οικονομία μας και να μπορούν οι παραγωγικοί Έλληνες να δημιουργήσουν και να προοδεύσουν. Μόνο έτσι το χρέος θα γίνει βιώσιμο και οι αγορές θα μετατραπούν από αδήριτη ανάγκη, σε ένα απλό εργαλείο της οικονομικής μας πολιτικής.
 ------------------------------------

 Η Δράση ανακοινώνει ότι Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η Γεωργία Πανοπούλου.
Η Γεωργία Πανοπούλου γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα, στα Εξάρχεια. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Paris V – René Descartes και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (DESS) στην Πολιτική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Paris I – Panthéon Sorbonne.
Έχει εργαστεί στον κλάδο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, τελευταία στην εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων Accenture και από το 2004 στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.
Από μικρή ασχολήθηκε με το μπάσκετ και για χρόνια έπαιζε στον Αστέρα Εξαρχείων και στη γαλλική Racing.
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Μιχάλη Μητσόπουλο και μητέρα μίας κόρης.