Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Όλα παίζονται ...για την Αντιπεριφέρεια Κορινθίας.


Πριν από μερικές μέρες είχαμε ρεπορταζ για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη που συζητήθηκε έντονα. Πλέον το παιχνίδι δείχνει να έχει αγριέψει.

Ο νεαρός Δημητρόπουλος δείχνει κάτι παραπάνω από ικανός να νικήσει στα ίσια Δέδε και συνιστώσες. Είναι φανερό πως δεν το θέλουν απέναντί τους.
Στηρίζεται από ισχυρά ονόματα εντός και εκτός Κορινθίας, δείχνει σεμνότητα και ...μαχητικότητα. Η ηλικία του όπλο και τρωτό του σημείο.
Υπάρχουν ωστόσο σκέψεις για Καρπούζη - Καλλίρη. Σεβαστές και ώριμες πολιτικά.
Ο Καρπούζης ξέρει καλά από αυτοδιοίκηση, ενώ ο Καλλίρης έχει θητεύσει σε κεντρικές θέσεις.
Η στάση τους τα προηγούμενα χρόνια αλλά και στις μέρες μας, στα τεκτενόμενα του Δήμου Κορινθίων (και όχι μόνο) θα συνυπολογιστεί και θα κρίνει πολλά.

Μαθαίνουμε επίσης ότι οι ισορροπίες έχουν κρατηθεί και η ενημέρωση του Προέδρου γίνεται ...απευθείας.
Οι βουλευτές δείχνουν αμέτοιχοι, αλλά δεν είναι.

Όλοι οι άλλοι δεν έχουν καμία ελπίδα, τόσο σε Πασοκ, όσο και σε ΝΔ. Η  Φαρμάκη και ο Παπαφωτίου έχουν τη λύση του σταυρού και μόνο.
Δυστυχώς ή ευτυχώς...

Ο Τατούλης θέλει νικητή. Δείχνει να σκέπτεται ανατρεπτικά. Πρέπει να ζυγίσει και να ακούσει το χλιμίντρισμα της ιστορίας.
Για πρώτη φορά στα χρονικά η τράπουλα δείχνει να είναι ανακατεμένη.
Λέτε να έχουμε νίκη στα σημεία; Κάπως έτσι προβλέπω να καταλήγουμε.

Τα νεότερα, στην ώρα τους. (Πηγή: http://korinthostv.blogspot.gr/)

ΥΣ1. Η πρόσφατη αμετάκλητη καταδίκη του Πελοπίδα Καλλίρη από τον Άρειο Πάγο, του επιτρέπει να είναι υποψήφιος;;; Δεν χρειάζεται καθαρό ποινικό μητρώο ο οποιοσδήποτε για να πολιτευτεί; Τι θα 'χουμε δώ;; Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στην εφαρμογή του νόμου;

ΥΣ2. Ο 'νεαρός' Δημητρόπουλος από ποιά ισχυρά κέντρα στηρίζεται; Πολιτικά, επιχειρηματικά ή άλλα; Πολύ εύκολα δεν ξεπερνά τις κακοτοπιές;
Εμφανίζεται έτοιμος από καιρό αλλά πρέπει να λιώσει παπούτσια..

armados70@gmail.com