Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ : TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ THΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXQUhR0HtwhRyug5JqnuFcNQw1LTBmnmUaiJ3vaJ0yDgKvOkbXi9WLieqtCugFl8ROJolngcbyCpShBEuECkgz1-2UMe-0fPHbuYpQwcf59BCfFjbjjuK10zS8TWCijae6fysVhZm6Cf7_/s1600/football.jpg


Τέσσερις  αγωνιστικές υπολείπονται για τη λήξη του φετινού... μαραθωνίου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας όπου αναμένεται σκληρή μονομαχία στην κορυφή μέχρι τέλους για την τελική επικράτηση. Αντίπαλοι στην επικράτηση αυτή, ο έχων το προβάδισμα  στη βαθμολογία ΑΟ Λουτρακίου , με 67 βαθμούς και ο Παννεμεατικός που ακολουθεί στους -4 βαθμούς οι οποίοι  στο χθεσινό  ντέρμπι  κορυφής, στο «Θώδειο» στάδιο αναδείχτηκαν  ισόπαλοι άνευ τερμάτων . Η μονομαχία των δύο αντιπάλων για την τελική επικράτηση για τίτλο και άνοδο, αναμένεται  μέχρι τέλους συγκλονιστική. Δεν αποκλείεται ό πρωταθλητής ν’ αναδεχθεί την τελευταία (30η) αγωνιστική και ο τίτλος να κριθεί στο πόντο.
Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα των δύο μονομάχων:
Ο ΑΟ Λουτρακίου έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες: Πέλοπα Κιάτου εκτός (27η), Αγίους Θεοδώρους εντός (28), Πανσολυγειακό εκτός (29η) και Αστέρα Δερβενίου εντός (30η).
Ο Παννεμεατικός έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες:  Ηρακλή Ξυλοκάστρου εντός (27η) Κύψελο εντός (28) Πέλοπα Κιάτου εκτός (29η) και Αγίους Θεοδώρους εντός (30η).
Σε Δημοσκόπηση που έγινε από το ιστιολόγιο  «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με τα ερωτήματα:
1) Ποία ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια  στην Α1 κατηγορία Κορινθίας;
2) Ποία η βαθμολογική διαφορά  Πρωταθλήτριας ομάδας από τη δευτευρααθλήτρια;
3) Πιστεύεται  ότι ο Πρωταθλητής  Κορινθίας θα κερδίσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική; Και
4) Θα παραμείνει  η Κόρινθος στην Γ Εθνική ή θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα;

Ψήφισαν 350 άτομα .  Το 57% των ερωτηθέντων απάντησε ότι πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κορινθίας θα αναδειχθεί ο ΑΟ Λουτρακίου, ενώ το 43%  απάντησε ότι πρωταθλητής  θ’ αναδειχθεί ο Παννεμεατικός.  Ο Πρωταθλητής Κορινθίας για την περίοδο 2013 -14 θα αναδειχτεί  με περισσότερους από 2 βαθμούς πιστεύει το 64% των ερωτηθέντων, ενώ  το 36% ψήφισαν  ότι ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί με ένα βαθμό διαφορά από την δευτευρααθλήτρια ομάδα. Αντίθετα το 52%  δεν πιστεύει  ότι  η πρωταθλήτρια ομάδα δεν θα καταφέρει  να κερδίσει την άνοδο στη Γ  Εθνική κατηγορία, ενώ  το πιστεύει  το 48%.
Τέλος  το 60% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση απάντησαν ότι η Κόρινθος θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική, ενώ το 40% ψήφισε ότι η ομάδα δεν θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα,