Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝEΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ"



Η Γραμματεία Εργασιακών, Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Συνδικαλισμός του αύριο – ιδέες και προτάσεις για ένα νέο μοντέλο συλλογικής εκπροσώπησης – συμμετοχή και μαζικότητα, υπόθεση Δημοκρατίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Α. (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Κεντρικοί εισηγητές θα είναι η κα Βάλια Αρανίτου, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου – Διευθύντρια του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ) της Ε.Σ.Ε.Ε., ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Γενικός Γραμματέας Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Καρανίκας, Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.Ε.Ε., ο κ. Γεώργιος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., ο κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος Γ.Σ.Ε.Ε. και ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» κ. Γιώργος Τερζής.