Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ήττα και τρομοκρατία γιά Κόρινθο στην Κάτω Αχαΐα

AXAΪΚΗ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ) 
Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την έδρα της Αχαϊκής η Κόρινθος, καθώς ηττήθηκε 1-0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όσον αφορά την παραμονή της.
Πάντως συνέβησαν απίστευτα πράγματα στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας, καθώς προπηλακίστηκε ο Γιώργος Φουρναράκης, με την αστυνομία να τον μεταφέρει τελικά στην Πάτρα, για λόγους προστασίας του και να μην του επιτρέπει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
Φυσικά από την ομάδα της Κορίνθου, καταγγέλουν και την απαράδεκτη συμπεριφορά παραγόντων και ποδοσφαιριστών της Αχαϊκής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες και με μία από αυτές, έφτασαν στο 1-0 με σουτ του Αγγελόπουλου στο 17’΄μετά από κόρνερ του Αποσκίτη, ενώ απείλησαν με τον Διακάτο στο 24΄και τον Χατζηκοσμά, στο 76. 
Από την άλλη πλευρά η «Μπάρτσα» προσπάθησε στην επανάληψη κυρίως με τον Καφαντάρη, που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 82΄πάνω στον οποίο θεωρούν οι άνθρωποί της ότι έγινε και πέναλτι λίγο πριν το τέλος, χωρίς να υποδειχθεί από τον κ. Μπλούνα.

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ρέλλας (58′ Νικολόπουλος), Μπουρδανιώτης, Πετρόπουλος, Διακάτος, Σουρανής (46′ Τόγιας), Χατζηκοσμάς (70′ Καζαντζής), Γεωργίου, Αγγελόπουλος, Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Διαμαντόπουλος, Τσάτσος, Τζορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Χαρίτος, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης

Το ματς που παρακολούθησαν 300 άτομα, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση με περιγραφή του Παναγιώτη Μάλλιου από το SUPER  Β την Τρίτη στις 7μ.μ.