Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΙΑΜΒΟ !


Μέσα σε μια ανεπανάληπτη  για τα δεδομένα της Κορίνθου συγκέντρωση  ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιάτητά του για τον Δήμο Κορινθίων.
Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου γνώρισε την μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που εχει γίνει ποτέ εκεί.
Από πολύ νωρίς εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Κορινθίων είχαν κατακλύσει κάθε σημείο του Ε.Κ .Κ

Ασφυχτικά γεμάτη η αίθουσα εκδηλώσεων ,το φουαγιέ της αίθουσας αλλά και όλα τα πεζοδρόμια έξω από το Ε.Κ.Κ επί της οδού Κολοκοτρώνη.
Από την στιγμή που η εκφωνήτρια είπε ότι «βρίσκεται μαζί μας ο Βασίλης Νανόπουλος» μέχρι ο υποψήφιος Δήμαρχος  -που ερχόταν απ έξω -να φτάσει στο βήμα για την ομιλία του χρειάστηκαν περισσότερα από 15 λεπτά!
Γνώρισε πραγματικά την αποθέωση των Κορινθίων που ήθελαν όλοι να του σφίξουν το χέρι να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.
Ο Βασίλης Νανόπουλος φανερά συγκινημένος από αυτή την υποδοχή και την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο Εργατικό Κέντρο ανακοίνωσε πρώτα απ όλα την ονομασία της δημοτικής του παράταξης  που θα λέγεται ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Με σίγουρη φωνή και απλό λιτό λόγο ο Βασίλης Νανόπουλος παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του για τις οποίες θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση.
Στην ομιλία του κυριάρχησαν το κεντρικό σύνθημα «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και οι λέξεις κλειδιά : ΟΡΑΜΑ ,ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΕΛΠΙΔΑ ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΡΑΣΗ,ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Άσκησε σκληρή αλλά πολιτισμένη  κριτική στον σημερινό Δήμαρχο Κορινθίων , τον οποίο δεν αποκάλεσε ποτέ με το όνομά του αλλά ως «ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».
Μίλησε για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της πόλης αλλά και την ανικανότητα του σημερινού Δημάρχου να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης για όλο τον Δήμο και ευκαιρίες για όλους τους Πολίτες.
Στην σημερινή πρώτη του συγκέντρωση ο Βασίλης Νανόπουλος , απέδειξε πόσο οργανωτικός, μεθοδικός και σοβαρός είναι σε ότι κάνει.Και  το κυριότερο χωρίς να χρειάζονται δαπάνες χιλιάδων ευρώ!
Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα θαυμάσιο βίντεο μέσα από το οποίο οι ίδιοι οι Κορίνθιοι σε κάθε σημείο του Δήμου μιλούσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και σε πολλές περιπτώσεις για την εγκατάλειψη τους από την σημερινή δημοτική αρχή.

 ΠΗΓΗ: sfedona.gr  VIDEO¨ korinthostv.blogspot.gr