Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα… άφησαν τον Καμμένο - Ο Τέρενς Κουίκ θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης


Aneksartitoi-Ellines
Την οδό της ανεξαρτητοποίησης επέλεξαν δυο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος και η Χρυσούλα Γιαταγάνα έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενημερώνοντάς τον για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και να λογίζονται πλέον ανεξάρτητοι.
Στην επιστολή τους, οι δυο βουλευτές δεν αναφέρουν τους λόγους που τους οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση.
 Σε ανακοίνωση που  εκδόθηκε  από το Γραφείο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα χαρακτηρίζεται "αποστασία", και τους καλεί να παραδώσουν τις έδρες τους
Terence-Quick“Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για λογαριασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με μακρά διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας και συνεπή παρουσία στα κοινά, επέλεξε να δώσει τη μάχη των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη συγκεκριμένη, σημειολογική περιφέρεια.