Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Πρετεντέρης "απειλεί" τον Γιώργο Παπανδρέου με... Ειδικό Δικαστήριο για το Μνημόνιο

Giannis-Pretenteris
Μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Πρετεντέρης έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό του τον Γιώργο Παπανδρέου, με “πάτημα” την επιλογή του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ να απέχει από τις κινήσεις για τη συγκρότηση της “Ελιάς”, και να εμφανίζεται επικριτικός για το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Ο γνωστός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη, με άρθρο το οποίο υπογράφει σήμερα στα “Νέα”, εκκινεί από τη… χλεύη για τον Γιώργο Παπανδρέου, μεταφέροντας το “καλαμπούρι” ότι, αν ο πρώην πρωθυπουργός, κατ’ αναλογία με την ίδρυση του Ποταμιού από τον Σταύρο Θεοδωράκη, προχωρήσει και εκείνος στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, θα τον ονομάσει “Μποστάνι”… λόγω των “κηπουρών”.
Και συνεχίζει σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους, “απειλώντας” ευθέως τον Γιώργο Παπανδρέου με Ειδικό Δικαστήριο για το πρώτο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψε, την άνοιξη του 2010, τώρα που έχει κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας και συνεννόησης με τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
“Η Κεντροαριστερά απελευθερώνεται από το βάρος της περιόδου 2009-2011. Δεν έχει να καλύψει κανέναν, ούτε να σώσει κανέναν. Ξεκινώντας (ελπίζω) από την Εξεταστική για το πρώτο Μνημόνιο, την οποία και ο λαός, και η Δημοκρατία και η ίδια η Κεντροαριστερά δικαιούνται .
Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Καθαρές εξηγήσεις. Καθαρές λύσεις”, καταγράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης.

ysterografa.gr