Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟΥ: «Βάζω στοίχημα όσα λεφτά θέλετε, ότι αν ρωτήσουμε τους πολίτες, κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης».

« Τον τελευταίο καιρό ανακαλύψαμε ποιος είναι Περιφερειάρχης. Βάζω στοίχημα όσα λεφτά θέλετε, ότι αν βγούμε έξω στο δρόμο και ρωτήσουμε τους πολίτες, κανένας δεν θα ξέρει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης» αναφέρει στην συνέντευξη της στην εκπομπή ΑΙΡΕΤΟΙ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και στους Θανάση Παπαμιχαήλ και Νίκο Βοσδογάνη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Ήρθα για να μείνω, δεν ήρθα για να φύγω»  τονίζει η κα Δούρου, η οποία εκτός από το στοίχημα για τον Γιάννη Σγουρό, βάζει ένα ακόμη διπλό στοίχημα. Όπως σημειώνει, η μάχη είναι ταυτόχρονα πολιτική και αυτοδιοικητική, επιλέγει να τη δώσει αναδεικνύοντας το  διπλό  αυτό μήνυμα και εμφανίζεται  αισιόδοξη ότι μπορεί να κερδίσει και αυτό το  στοίχημα.

Η κα Δούρου  σημειώνει ότι προσπαθεί να διαμορφώσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα μετέχουν όχι μόνο μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολίτες που έχουν αναφορές στις τοπικές κοινωνίες.

Η κα Δούρου, αναφέρεται στον ρόλο της περιφέρειας στην ανάπτυξη και στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής και σημειώνει με έμφαση ότι αν κερδίσει στις εκλογές θα μπορεί να ασκεί πολιτική παρέμβαση με άμεσο αποτέλεσμα.

· Δείτε τη συνέντευξη της Ρένας Δούρου στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟY
http://webtv.airetos.gr/video/65777