Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μάχες ανάμεσα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τον ΑΟ Λουτράκι και στο Σπαθοβούνι με τον Αστέρα Δερβενίου

Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής  συνεχίζεται , αύριο Σάββατο, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας   με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε Ξυλόκαστρο και Σολωμό.
Επικίνδυνη έξοδο στο Ξυλόκαστρο, πραγματοποιεί ο πρωτοπόρος ΑΟ Λουτράκιου  κόντρα στον επικίνδυνο  Ηρακλή Ξυλοκάστρου, που θέλει να προχωρήσει χωρίς απώλειες, την ίδια ώρα, που ο Παννεμεατικός έχει θεωρητικά εύκολο έργο με την Αναγέννηση στη Νεμέα.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο Σολωμό, ανάμεσα στο ΑΟ Σπαθοβουνίου και τον Αστέρα Δερβενίου με τις δυο ομάδες να επιζητούν την νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογική κατάταξη. Στον Συνοικισμό, ο Κύψελος Κορίνθου υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, ενώ για το γόητρο θα παλέψουν και στο Κιάτο, ο Πέλοπας με τη Θύελλα Πετρίου.
Στο Θώδειο, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου περιμένει τον Πανσολυγειακό, ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι κοντράρονται με τον Πανκαμαριακό. Τέλος εκτός έδρας τρίποντο στα "χαρτιά" κερδίζει η Ελλάδα Βελου από τον Σαρωνικό Γαλατακίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος.

Η 25η  αγωνιστική :

ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  0 - 3 α.α.