Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Βασίλης Οικονόμου

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Βασίλης Οικονόμου
Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, κάνοντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «πρώτο βήμα για την Αττική».
Στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, αναφέρει πως «η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να στηρίξει επιτέλους τους άνεργους, τους πιο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση, τη νέα γενιά, την μεσαία τάξη για να σταθεί στα πόδια της, για να ξαναμπεί μπροστά η οικονομία».
Χαρακτηρίζοντας την Περιφέρεια Αττικής «πυξίδα για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση», ο κ. Οικονόμου τόνισε πως οι κοινωνικές ανάγκες του λαού ήταν η αφορμή για τη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής πολιτών σε ένα προοδευτικό, ενωτικό και πολυτασικό ψηφοδέλτιο.
«Διεκδικούμε την υποστήριξη της προσπάθειάς μας από όλους όσους βλέπουν ότι μέσα από μια Προοδευτική, Δημοκρατική και Οικολογική Συμμαχία για την Αττική, μέσα από τη διάθεση προσφοράς στην Αττική Κοινωνία, χωρίς κομματικές παρωπίδες, μπορούν να υπάρξουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας», αναφέρει και προσθέτει πως «η Αττική μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος  όπου αξίζει να ζούμε. Σήμερα είναι σε μιζέρια και παρακμή. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τα πρόσωπα και τις πολιτικές του χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την Αττική μας!»

e-reportaz.gr