Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κόρινθος: Νανόπουλος και Πανταζής μαζί στις δημοτικές εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» από την πρώτη στιγμή σταθερά τονίζει πως στόχος της είναι να ενώσει όλους τους πολίτες καθώς και τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας για το καλό των πολιτών. Για το λόγο αυτό και στην ομιλία του ο επικεφαλής μας Βασίλης Νανόπουλος έκανε κάλεσμα για συνάντηση όλων των υποψηφίων για τη θέση του δημάρχου Κορινθίων προκειμένου να συνεργαστούν και να συμφωνήσουν σε κοινές θέσεις, να συμπορευτούν σε σημεία που ο Κορινθιακός λαός έχει άμεσα ανάγκη.

Στο κάλεσμα αυτό ο μόνος που ανταποκρίθηκε ήταν ο συνδυασμός «Δημοτική Παρέμβαση» με τον επικεφαλής του, κύριο Βασίλη Πανταζή. Στη συνάντηση επικράτησε ταύτιση ιδεών και θέσεων που οδήγησε στην απόφαση προσχώρησης του συνδυασμού «Δημοτική Παρέμβαση» στον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων τον Βασίλη Νανόπουλο.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα τους φίλους, τα στελέχη, και τον επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ κύριο Βασίλη Πανταζή στον αγώνα μας να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για την επόμενη μέρα στον τόπο μας.

Η απόφαση για συμπόρευση αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας για την δημιουργία μιας πλατιάς συμμαχίας πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αφετηρίες. Όλοι έχουμε ένα κοινό όραμα. Να χτίσουμε το δήμο που μας αξίζει. Ενώνοντας δυνάμεις για έναν Δήμο για όλους.



Κόρινθος 24 Μαρτίου 2014


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ Δ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ: 2741026346 - 2741084863 fax: 2741024848