Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Γόντικα σε Αγίους Θεοδώρους και Λουτράκι

Στους Αγ. Θεοδώρους μίλησε το Σαββάτο 15/3/2013 το πρωί, ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζει το ΚΚΕ. Χαιρέτισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας Μπράβος Ηλίας.
Στην ομιλία που έκανε ο Νίκος Γόντικας, τόνισε ότι προτεραιότητα για τους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι οι ανάγκες  και τα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων, αυτά ανέδειξαν και πάλεψαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κράτησαν την υπόσχεσή τους και γι' αυτό μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια, ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να στηρίξουν ενιαία τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε δήμο, περιφέρεια και στις ευρωεκλογές.

Επίσης, ο Νίκος Γόντικας,συναντήθηκε και συζήτησε με την ομοσπονδία οικιστών Αγίων Θεοδώρων. Οξυμένα είναι τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, με κύριο την παροχή νερού για ανθρώπινη χρήση  ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, το μεγάλο πρόβλημα με τη συγκοινωνία για το Λουτράκι, την κακή οδοποιία, την ανύπαρκτη αντιπλημμυρική, αντιπυρική προστασία, την αντισεισμική θωράκιση, τον ανύπαρκτο πολιτισμό, την οξυμένη εγκληματικότητα, την λειψή στελέχωση του ιατρείου  κ.α.
Αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με  ομοσπονδία οικιστών του Λουτρακίου όπου έθεσαν  το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και τριάντα χρόνια για τα 1500 σπίτια που δεν υδροδοτούνται, δεν  έχουν αποχέτευση ενώ είναι σε όλα τακτοποιημένα  σύμφωνα με ότι τους έχει ζητήσει η πολιτεία  μέσα στα τριάντα χρόνια.
Ο Νίκος Γόντικας τόνισε ότι δεν είμαστε στη Σαχάρα ούτε στο Βόρειο Πόλο. Το νερό που υπάρχει στο Λουτράκι είναι ποιοτικό και άφθονο για όλους. Η πολιτική που ακολουθείται είναι που  τους το στερεί. Αυτή η πολιτική που το βλέπει σαν εμπόρευμα και όχι σαν φυσικό αγαθό.
Επιπλέον τους κάλεσε να οργανώσουν την πάλη τους και δεσμεύτηκε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα φέρει το θέμα στο δημοτικό  και στο περιφερειακό συμβούλιο.
Τέλος τόνισε ότι τις όποιες ταχτοποιήσεις κάνουν είναι για να μαζέψουν χρήματα και όχι να λύσουν προβλήματα.