Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Την πίτα της έκοψε η ΝΟΔΕ Κορινθίας (φώτο)

Μια εορταστική εκδήλωση που συνάμα είχε και άρωμα πολιτικής εκδήλωσης με την ομιλία του επίσημου καλεσμένου της βραδιάς του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ο Υπουργός αναφέρθηκε στα μεγάλα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας για να βγει οριστικά από την κρίση αλλά ταυτόχρονα έκανε αναφορά και στα σημαντικά  «επιτεύγματα» της Κυβέρνησης  Σαμαρά.
Τόνισε την ανάγκη να μην υπάρξει πισωγύρισμα με λαϊκισμούς του δόγματος «λεφτά υπάρχουν» και να συνεχιστεί με σοβαρότητα το νοικοκύρεμα σε όλους τους κρίσιμους τομείς που αντιμετωπίζει προβλήματα η χώρα μας.
Όπως χαρακτηριστικά είπε   δεν θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της αγελάδας που αφού γεμίζει την καρδάρα με γάλα ρίχνει μια κλωτσιά και το χύνει!
Τέλος ο Υπουργός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις Ευρωεκλογές του Μαΐου η νίκη θα είναι σημαντική για την Ν.Δ
Ο νεαρός Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Δημητρόπουλος που κέδρισε τις εντυπώσεις όλων με τον σύντομο αλλά πολύ ουσιαστικό πολιτικό χαιρετισμό του.
Στον σύντομο χαιρετισμού του ο νεαρός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε κάλεσμα για ενότητα και παρουσία όλων κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε και να συναντάμε τα προβλήματα και αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που εκλεχτήκαμε στη Οργάνωση.»
Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι οι συνεδριάσεις του Οργάνου θα γίνονται διαδοχικά σε όλη την Κορινθία. Μέχρι και την πιο ορεινή και απομακρυσμένη περιοχή.
Πάντως όπως σχολίαζαν πολλά από τα παραβρισκόμενα στην εκδήλωση στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας  ο Χρήστος Δημητρόπουλος , το νέο αυτό παιδί έχει φέρει όχι μόνο στην οργάνωση της Ν.Δ αλλά και στο πολιτικό γίγνεσθαι του νομού μας  μια άλλη πολιτική φρεσκάδα. Μια φρεσκάδα και μια άλλη πολιτική κουλτούρα  που μπορεί να μεταδώσει ελπίδα και αισιοδοξία στην κοινωνία, ότι δηλαδή έχει περισσότερο ανάγκη στην σημερινή εποχή.
Στην αποψινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ οι Κώστας Κόλλιας ,Νίκος Ταγαράς και Χρήστος Δήμας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος ,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θάνος Πισιμίσης και Μαριλένα Σούκουλη και πολλά στελέχη του κόμματος από την αυτοδιοίκηση και τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του νομού.








korinthostv.blogspot.gr