Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Άνθισε τριφύλλι στην Κομοτηνή,Νίκες για Πανιώνιο, Παναιτωλικό

Άνθισε τριφύλλι στην Κομοτηνή, ο Αστέρας το έφερε... τούμπα
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή και βρίσκεται πλέον σε απόσταση «βολής» (τρεις βαθμοί) από τον τρίτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο. Ο Καρέλης ήταν εντυπωσιακός απόψε στην Κομοτηνή. Ο νεαρός επιθετικός στην πρώτη αξιόλογη επίθεση της ομάδας του «τράνταξε» το δοκάρι του Σερεμέτ μόλις στο 9ο λεπτό. Αργότερα όμως, στο 26΄, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με αριστερό διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση, από μπαλιά 30 μέτρων του Αμπέιντ.

Πριν ανοίξει το σκορ, ο Πανθρακικός έδειχνε ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στους «πράσινους» με τον Ιγκόρ πολύ δραστήριο, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 11΄ όταν προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Καπίνο αλλά αστόχησε. Στο ξεκίνημα του αγώνα (5΄) ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού είχε εξουδετερώσει εντυπωσιακά το σουτ του Καθάριου. Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός έφερε εύκολα το παιχνίδι στα μέτρα του και έβγαλε το ημίχρονο αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη άνεση την πίεση των γηπεδούχων.
Στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Καρέλης προσπάθησε ξανά να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά το νέο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς στο 59΄ μετά από ένα απίστευτο λάθος του Σέρεμετ ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του τη μπάλα και ο Ατζαγκούν με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Ολα έγιναν πιο απλά στη συνέχεια κι αυτό ευνοούσε το ντεμπούτο του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης διεθνής μπήξε στον αγωνιστικό χώρο στο 74΄ και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82΄ Χασομέρης), Καθάριος (64΄ Μολίνα), Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (88΄ Μαμούτ), Ντιόγκο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ, Νάνο, Λαγός (85΄ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν (87΄ Ντίνας), Καρέλης (74΄ Πέτριτς), Αμπέιντ, Πράνιτς.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οριστικοποιήθηκε η τετράδα των πλέι οφ, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της Σούπερ Λίγκας! Ο πέμπτος της βαθμολογίας, Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται πλέον 11 βαθμούς πάνω από την 6η θέση την οποία μοιράζονται Πανθρακικός και Παναιτωλικός.,

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΣ με 2 - 0  Τα γκολ των «κυανέρυθρων» σημείωσαν οι Κολοβός (22') και Ντούνης (76'). Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζημόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πανιώνιος (Τερζόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μητρόπουλος, Καμπάνταης (68' Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Γιάννου και Παντίδος.
ΠΑΣ ΓΙάννινα (Πετράκης): Σωτηρίου, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Λεάντρο (68' Κίτσου), Κοροβέσης, Γιάκος, Στρούνα, Ακόστα (59' Βίλα).

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έμεινε στο μηδέν με τη Βέροια ,  Ενα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
 ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70΄ Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84΄ Κουσίδης).
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84΄ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78΄ Τραπ), Καλτσάς (72΄ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης.

Τέλος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός πήρε δύσκολη νίκη με 2 -1από τον Απόλλωνα  Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μπόγιοβιτς (7') και Καμαρά (13'), ενώ ο Αρμπρόουζ μείωσε για τον Απόλλωνα στο 55ο λεπτό. Να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπικέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (60' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Γκάλο, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι (68' Νταλμά), Μπόγιοβιτς (78' Μπούντιμιρ).
Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες):
Τζόρβας, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο (77' Γκουέλα), Αμπρόουζ (72' Μπάρκογλου).

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Ξάνθη - Καλλονή 1-0
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-0
Ολυμπιακός - Πλατανιάς  4-2
Αστέρας-Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2
Αρης - Βέροια 0-0
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 2-1
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 0-2

Δευτέρα
19:30 Εργοτέλης - ΟΦΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

(σε 25 αγ.)
1. Ολυμπιακός 71
2. ΠΑΟΚ 51
3. Ατρόμητος 49
4. Παναθηναϊκός 46
5. Αστέρας Τρίπολης 45
6. Πανθρακικός 34
. Παναιτωλικός 34
8. ΠΑΣ Γιάννινα 32
9. Εργοτέλης 30 -24αγ.
. ΟΦΗ 30 -24αγ.
11. Ξάνθη 29
. Καλλονή 29
13. Λεβαδειακός 27
. Πανιώνιος 27
15. Απόλλων Σμύρνης 25
16. Πλατανιάς Χανίων 22
17. Βέροια 20
18. Άρης 18
Newsroom ΔΟΛ