Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανατροπή με Μώραλη για ΝΔ στον Πειραιά (;)

Giannis-Moralis
Ένα… πανάρχαιο πολιτικό θεώρημα υποστηρίζει ότι στον Πειραιά δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής ή δήμαρχος, χωρίς τη στήριξη του Ολυμπιακού και του λαού του. Φαίνεται λοιπόν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου είναι πιθανόν ο Ολυμπιακός να έχει τον δικό του υποψήφιο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, στη Νέα Δημοκρατία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να στηριχτεί ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης, και όχι ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Όπως υποστηρίζει σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σωτήρη Σταθόπουλου στη “Real News”, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου εμφανίζει χαμηλά ποσοστά, σε σχέση με τον δυνητικό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα, και έτσι στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Γιάννη Μώραλη, με πολυετή παρουσία στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη.
Σημειώνεται ότι πολύ πρόσφατα άνοιξε μέτωπο ανάμεσα στον εν ενεργεία δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και τη “Θύρα 7″, κάτι που επιβεβαιώνει ότι στο λιμάνι υπάρχουν πολιτικά κύμματα.