Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νικήτας στηρίζει Σγουρό. Και… Άρη (στον β΄ γύρο)

Nikitas-Kaklamanis
Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Μαϊου τάχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία παραχώρησε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.
Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές να φτάσει στον δεύτερο γύρο, και εκεί να κερδίσει τον Γιώργο Καμίνη, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα που γνώρισε στις εκλογές του 2010, δεν δίστασε ωστόσο να δηλώσει ότι, εφόσον στη δεύτερη Κυριακή περάσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο ίδιος θα ψηφίσει τον συνάδελφό του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
“Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει πει ακόμη κάτι αντίστοιχο”, πρόσθεσε με νόημα ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από βουλευτής μονάχα στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.
Απ’ την άλλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε με κολακευτικά λόγια για το έργο του Γιάννη Σγουρού, θυμίζοντας την καλή συνεργασία που είχαν σε θέματα Αυτοδιοίκησης.

ysterografa.gr