Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ολυμπιακός...τελειώνει τον Μόγιες – Φήμες για “διαζύγιο” με Γιουνάιτεντ

Ο Ολυμπιακός...τελειώνει τον Μόγιες – Φήμες για “διαζύγιο” με Γιουνάιτεντ
 Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό με 2-0, φέρνει - σύμφωνα με φήμες- τον Ντέιβιντ Μόγιες στην έξοδο από τον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.
Οκτώ μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κόκκινων” διαβόλων” (συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας), ο Μόγιες έχει παρουσιάσει ένα κάκιστο σύνολο, με την πορεία της ομάδας να απέχει... έτη φωτός από αυτή των περασμένων ετών (7η στο πρωτάθλημα και εκτός των υπόλοιπων εγχώριων τίτλων).
 Έτσι, η ήττα από τον Ολυμπιακό με το “καθαρό” 2-0, η οποία δυσκολεύει -αν δεν κάνει σχεδόν αδύνατη- την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως θα τον θέτει εκτός ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από οικονομικά έντυπα, ο βρετανικός σύλλογος που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και υπόκειται στους νόμους του αμερικανικού δικαίου, άρα είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους μετόχους για κάθε διοικητική αλλαγή, θα προβεί άμεσα σε ανακοινώσεις για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Σκωτσέζο τεχνικό.
 Στο πλαίσιο της φημολογίας που κυκλοφορεί ακούγονται ήδη κι άλλα σενάρια, που θέλουν τους ιθύνοντες τον σύλλογο, να τηλεφωνούν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να αναλάβει την ομάδα την υπόλοιπη σεζόν, ενώ υπάρχει ακόμα η πιθανότητα ο Φιλ Νέβιλ ή ο Ράιαν Γκιγκς να είναι οι αντικαταστάτες του Μόγιες.
Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα βρίσκονται σε επίπεδο φημολογίας και το αν υπάρχει δόση αλήθειας στις πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχουν έρθει στο... αμήν και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και να επιθυμούν την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.
Η Mirror ρώτησε αν ο Σκωτσέζος προπονητής πρέπει να απολυθεί άμεσα και το 62% απαντά “ναι” και το 38% αρνητικά.

newsit.gr