Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Υβριστική επίθεση βουλευτών της Χ.Α σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη

Βρισιές χρυσαυγιτών βουλευτών κατά Μιχελάκη και Σηφουνάκη - `Αρχ@@ια θα σας γαμ@@@@@ε!`

Υβριστική επίθεση δέχθηκαν στο διάδρομο, έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Πρωταγωνιστής της υβριστικής επίθεσης ήταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος, ο οποίος παρουσία των συναδέλφων του Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, εξαπέλυσε με εκφράσεις πεζοδρομίου και Τρούμπας προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των δύο προσώπων: "Αρχ@@@α θα σας γαμ@@@@@ε!, "Είστε λαμόγια και ξεφτιλιμένοι!".. 
Λίγο αργότερα και ενώ κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από τους κ.κ. Μιχελάκη και Σηφουνάκη, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης πλησίασε κατηγορώντας τους βουλευτές της κυβερνητική πλειοψηφίας για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Σηφουνάκη ο οποίος είπε: "Γαλλικά ήταν αυτά που είπατε γιατί τα γαλλικά είναι η μόνη γλώσσα που ξέρετε".
Το επεισόδιο έλαβε χώρα ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό ότι από στιγμή σε στιγμή διαβιβάζεται στη Βουλή αίτημα για την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν είναι υπόδικοι. Οι απειλητικές ύβρεις ακούστηκαν στο διάδρομο έξω ακριβώς από την είσοδο της Ολομέλειας, μέσω της οποίας εισέρχονται τα μέλη της κυβέρνησης.