Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Kάθε Τρίτη στο Δερβένι ιατρός του ΕΟΠΥΥ - Ευχαριστίες Προέδρου τοπικής κοινότητας προς τον Γ. Γραμματέα Υπουργείου Υγείας και τον Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Κιάτου



http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/eopyy.png
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΛΑΖΑΝΑ

Ευρίσκομαι εις την ευχάριστη  θέση να ανακοινώσω εις τους συμπατριώτες μου Δερβεναίους αλλά και εις τους λοιπούς κατοίκους της Δ. Ε. Ευρωστίνης, που και αυτοί ενίοτε εξυπηρετούνται από τους ιατρούς του περιφερειακού αγροτικού ιατρείου Δερβενίου, ότι από τις 14 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Τρίτη και για κάθε Τρίτη πλέον θα επισκέπτεται το Δερβένι ο ιατρός του ΕΟΠΥΥ ( πρώην ΙΚΑ) από το Κιάτο κος Νικόλαος Κοκκιόπουλος  εις το προαναφερθέν Αγροτικό ιατρείο συστεγαζόμενος με τους ιατρούς του Ε.Σ.Υ.
Για την επιτυχία αυτή , δηλαδή την εβδομαδιαία επίσκεψη του προαναφερθέντος ιατρού , αντί των δύο μόνο εβδομάδων το μήνα που ίσχυε μέχρι σήμερον, οφείλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδιάς α)τον Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κον Πελοπίδα Καλλίρη πολιτευτή Κορινθίας που  έσκυψε” στο αίτημα μας, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος και β) τον Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Κιάτου κον Νίκο Χρυσικό για την συνεργασία του.

Δερβένι  9-1-2014
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΑΖΑΝΑΣ