Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ψηφοδέλτιο Ελλήνων Κτηνοτρόφων στις ευρωεκλογές

Ψηφοδέλτιο κτηνοτρόφων στις ευρωεκλογές, Με δικό τους ψηφοδέλτιο κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές  οι κτηνοτρόφοι, όπως αποφάσισαν στη γενική συνέλευση στον Τύρναβο.

Με δικό τους ψηφοδέλτιο κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές  οι κτηνοτρόφοι, όπως αποφάσισαν στη γενική συνέλευση του κλάδου τους που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.
Σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν ότι» η πρωτοβουλία για κάθοδο στις ευρωεκλογές γίνεται με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους καθώς, παρότι, όλες οι κτηνοτροφικές οργανώσεις της χώρας έχουν αποταθεί προς όλους τους αρμόδιους για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν φέρει τον κλάδο σε τραγική κατάσταση, λύσεις δεν δόθηκαν».

«Έφτασε η ώρα να παλέψουμε και εμείς οι άνθρωποι της παραγωγής πολιτικά, εφόσον δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή για το μέλλον μας. Δεν θα αφήσουμε πια να αποφασίζουν άλλοι για τη μοίρα μας και την πορεία μας» τονίζουν.

Μα την ίδια ανακοίνωση οι κτηνοτρόφοι καλούν στον πλευρό τους «όλους τους Έλληνες πολίτες που εκτιμούν τον αγώνα μας και μοιράζονται μαζί μας αυτό το άδικο καθεστώς της γραφειοκρατίας, της αβάσταχτης φορολογίας, της ανύπαρκτης υγείας και παιδείας, της μείωσης των εισοδημάτων, της τιμωρίας των ενεργών και παραγωγικών ανθρώπων και του ξεπουλήματος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών».

eklogika.gr