Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο Φραγκούλης Φράγκος αρχηγός κόμματος ή... δήμαρχος;

Fragoulis-Fragos
Το ενδιαφέρον του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου για τα κοινά είναι γνωστό και σε πλείστες περιπτώσεις διατυπωμένο. Ο άλλοτε Αρχηγός Στρατού και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Πικραμμένου χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε σημαντικό μέρος της Κεντροδεξιάς, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έβλεπαν στο πρόσωπό του τον ηγέτη γύρω από τον οποίο θα μπορούσαν να συσπειρωθούν δυνάμεις του χώρου, σε ένα κόμμα που θα πετύχαινε στις εκλογές καλύτερα ποσοστά από τους Ανεξάρτητες Έλληνες, και να μπορούσε να βάλει φρένο στη Χρυσή Αυγή.
Ο Φραγκούλης Φράγκος δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, πέραν της διατυπωθείσας αγωνίας του για το μέλλον της πατρίδας, και της διαθεσιμότητάς του στην υπηρεσία των πολιτών.
Σήμερα, η εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” επανέρχεται σε ένα γνωστό σενάριο που θέλει τον Φραγκούλη Φράγκο να διεκδικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και τη συσπείρωση της ευρύτερης Κεντροδεξιάς, απέναντι στον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος φαντάζει να οδεύει προς περίπατο.
Απ’ την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι ο Φραγκούλης Φράγκος θα περιμένει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που θα στείλει πολιτικά μηνύματα, σε συνδυασμό με εκείνο των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει ανοίξει ο δρόμος προς την εξουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

aftodioikisi.gr