Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ο Παπούλιας “πυροβόλησε” για τα κρούσματα διαφθοράς

Karolos-Papoulias-Antonis-Samaras
Τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος δέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος νωρίτερα είχε παραστεί στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
 Ευχές με τον Πρόεδρο αντήλλαξαν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.
Μετά το τέλος της ανταλλαγής ευχών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλία με τους δημοσιογράφους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, και διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι το 2014 θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Κάρολος Παπούλιας απέδωσε εύσημα στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τη μαχητικότητα και την προσπάθειά του, προέβλεψε ότι το 2014 θα υπάρξει πολιτική ηρεμία στη χώρα, και ζήτησε να υπάρξει παραδειγματική καταδίκη των κρουσμάτων διαφθοράς στον δημόσιο βίο.
“Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια. Είναι αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων, αν και τον λόγο έχει φυσικά η Δικαιοσύνη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

ysterografa.gr