Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Αγοράκι από την Κρήτη το πρώτο μωρό του 2014

Αγοράκι το πρώτο μωρό του 2014 στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ
Λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του 2014 γεννήθηκε στο Ηράκλειο και το πρώτο μωρό του νέου χρόνου, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Ήταν 00:43 όταν ο πιτσιρίκος της οικογένειας Σπανουδάκη είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής στο μαιευτήριο Μητέρα του Ηρακλείου.
Ο μικρός ζυγίζει 3.420. Τόσο ο μπόμπιρας όσο και η μαμά του είναι υγιέστατοι!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, το πρώτο παιδί του δικηγόρου Βασίλη και της Μαρίας Σπανουδάκη ήταν ... βιαστικό και γεννήθηκε 29 Δεκεμβρίου, όμως ο δεύτερος μπόμπιρας της οικογένειας έκανε το καλύτερο "ποδαρικό" στο σπίτι της οικογένειας, αφού άνοιξε τα μάτια του στον κόσμο στις 00.43 τα ξημερώματα, λίγο μετά την έλευση του 2014.

Η μητέρα είχε πάει στο μαιευτήριο "Μητέρα" από τις 17.30 το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, και μάλιστα κανένας δεν περίμενε ότι η διαδικασία των τοκετών θα "κρατούσε"... ως την επόμενη χρονιά!
Τελικά ο μπέμπης αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι" και δεν πήρε απόφαση να βγει παρά μόνο αρκετές ώρες μετά κι αφού το 2014 είχε πια έρθει!
Ο μικρός, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό, χωρίς προβλήματα και σίγουρα αποτέλεσε το καλύτερο δώρο του Άγιου Βασίλη, για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, συμπτωματικά, στο εξής στο σπίτι της οικογένειας η Πρωτοχρονιά θα αποτελεί... τετραπλή γιορτή, αφού την ονομαστική τους γιορτή έχουν ο παππούς, ο γιος Βασίλης Σπανουδάκης και ο πρώτος γιος της οικογένειας, ενώ ο νεογέννητος Δημήτρης θα γιορτάζει τα γενέθλιά του!