Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!

aek-sima
Μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης πορείας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εγκρίθηκε σήμερα (9/12) από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η λύση της εταιρείας.
Εγκρίθηκε επίσης ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης με ποσοστό 53% επί του συνόλου της μετοχικής σύνθεσης. Διαφώνησε το 0,5% επί των παρόντων στη Γ.Σ. που ζήτησε την αναβολή για ένα μήνα ώστε να ολοκληρωθεί η δίκη Ψωμιάδη.

Το σχετικό αίτημα για αναβολή στάλθηκε από τον δικηγόρο Χ. Οικονομόπουλο προς τη Γ.Σ. και διαβιβάστηκε σε αυτή μέσω του Ανδρέα Δημητρέλου. Ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε με την αιτίαση ότι ουδείς εγγυάται ότι το δικαστήριο θα έχει ολοκληρωθεί εντός ενός μήνα.

Στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα οι Α. Δημητρέλος (εκπροσώπησε και τις μετοχές Νικολαϊδη), Α. Αλεξίου, Μ. Κασνακίδης, ο μικρομέτοχος Κ. Σταθάκος ενώ απουσίασε ο εκπρόσωπος του κ. Νοτιά, Γ. Σίμος.

Πλέον απομένει να κατατεθούν τα πρακτικά της σημερινής Γ.Σ. στην Περιφέρεια, να εγκριθούν και στη συνέχεια να κατατεθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να δημοσιευθούν κατόπιν στο σχετικό φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), και να διαγραφεί οριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ με το σημερινό ΑΦΜ από τα πρακτικά των ανωνύμων εταιρειών.