Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πάλλης

PALLIS1
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων της FB Bank ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης.
Ο επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη, ήταν καταζητούμενος μετά από ένταλμα σε βάρος του για κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν την υπόθεση εκταμίευσης δανείου 5,8 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα FB την περίοδο που επικεφαλής της ήταν ο εφοπλιστής.
Απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ο κ. Πάλλης αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το δάνειο ήταν νόμιμο. Υποστηρίζει επίσης ότι η χορήγηση του έγινε χωρίς καμία παρέκκλιση των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Ο επιχειρηματίας αναμένεται αύριο το μεσημέρι να προσαχθεί εκ νέου στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί σε άλλη ανακρίτρια για την υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν σε Μουσείο που έχει φτιάξει στην Παλλήνη. Ο ίδιος πάντως φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα και πιστοποιητικά για την κατοχή των επίμαχων όπλων.

υστερογραφα