Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη τύπου για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της “κοινωνίας αξιών”

Πριν από ένα περίπου χρόνο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα “η κοινωνία αξιών”, εκφραστής του “κοινωνικού κέντρου”, που δεν περιλαμβάνει πολιτικούς, αλλά έντιμους πολίτες, επαγγελματικά καταξιωμένους που αγαπούν την πατρίδα τους, με όραμα την ανασυγκρότηση της Ελλάδας με βάση τις παραδοσιακές αξίες. Με συνέπεια και αποφασιστικότητα πραγματοποιείται το 1ο Συνέδριο του κόμματος τη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο ‘’Radisson Blu Park Hotel’’, στην Αθήνα. 
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα δόθηκε σήμερα  συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της “κοινωνίας αξιών”, Δημήτρη Μπουραντά, και  στελέχη της, για το επικείμενο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του κόμματος,  το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 10:00 και 18:00, στο ‘’Radisson Blu Park Hotel’’, επί της Λ. Αλεξάνδρας 10.
Έγινε εκτεταμένη παρουσίαση των κύριων θέσεων της “κοινωνίας αξιών”, και υπήρξε μεγάλος αριθμός διεισδυτικών ερωτήσεων.  Τα κυριότερα θέματα που αναλύθηκαν ήταν οι πολιτικές θέσεις της “κοινωνίας αξιών”, που προσδιορίζεται στο κοινωνικό κέντρο, με ιδεολογία τον “Κοινωνικό Φιλελευθερισμό”.
Παρουσιάσθηκαν σε συντομία οι προγραμματικές θέσεις για την οικονομία, την κοινωνία, το κράτος, την παιδεία, την ανεργία, τις συνεργασίες με άλλους πολιτικούς φορείς, την επιχειρηματικότητα, τα αναπτυξιακά μέτρα, τον προϋπολογισμό, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, το ευρώ, μέσα από τις εύστοχες ερωτήσεις των παριστάμενων δημοσιογράφων και τις απροσχημάτιστες και άμεσες απαντήσεις των στελεχών της.
Ο Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”, Δημήτρης Μπουραντάς, έκλεισε προβάλλοντας την  ανάγκη για βαθιές ριζοσπαστικές τομές, σε όλους τους τομείς διακυβέρνησης της χώρας

Καλλισθένη Φαρμάκη
Συντονίστρια Κορινθίας