Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη 51χρονου για ναρκωτικά, όπλα και λαθραία τσιγάρα, στο Λουτράκι


Όλα τα… καλά της παρανομίας είχε στο κατάστημα που διατηρεί στο Λουτράκι ένας 51χρονος που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου. Όπως αποδείχθηκε, είχε στην κατοχή του οπλοστάσιο, διακινούσε ναρκωτικά και πομποδέκτες καθώς παρακολουθούσε τις συχνότητες της Αστυνομίας!
Συγκεκριμένα,  κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί, βρήκαν  και κατάσχεσαν 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια των 22 mm στη γεμιστήρα, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, 426 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και μικροποσότητα κοκαΐνης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο  φορητούς πομποδέκτες στερούμενος αδείας αρμόδιας αρχής και 59 λαθραία πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους ραδιοσταθμούς, καθώς επίσης και για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξιχνιάσουν πλήρως τη δράση του και να εξακριβώσουν αν και πού έχει χρησιμοποιήσει τα όπλα.