Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

MVP 5ης αγωνιστικής, Α1 Κορινθίας: Δημήτρης Λιθοξόου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ)

MVP 5ης αγωνιστικής, Α1 Κορινθίας: Δημήτρης Λιθοξόου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ)Ένας νεαρός και πολύ ανερχόμενος ποδοσφαιριστής, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κορινθίας. Ο λόγος για το Δημήτρη Λιθοξόου του Αστέρα Δερβενίου, ο οποίος σημείωσε 1 γκολ και είχε και μία ασίστ στην αναμέτρηση με τον Πανσολυγειακό (3-0).
Ο νεαρός παίκτης, μίλησε στην apopsi24.gr, για την ανάδειξή του σε MVP της 5ης αγωνιστικής:
«Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και όλους όσους μπήκαν στη διαδικασία να με ψηφίσουν. Είναι τιμή μου να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και να λαμβάνω αυτό το βραβείο και θεωρώ πως αποτελεί κίνητρο για όλους τους παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια στη σελίδα σας για τη δημιουργία αυτού του διαγωνισμού».
Ο Δημήτρης Λιθοξόου, αναφέρθηκε και στα προσωπικά του όνειρα, αλλά και τις βλέψεις της ομάδας του, τη φετινή σεζόν:
«Θεωρώ ότι αν η ομάδα βρει ρυθμό μπορούμε να βρεθούμε μέσα στην πρώτη 5αδα στο τέλος του πρωταθλήματος και στο κύπελλο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτός είναι άλλωστε και ο πρώτος στόχος μας. Όσο για μένα, ελπίζω να πάρω τις ευκαιρίες από τον προπονητή μου και να τις αξιοποιήσω, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».
Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια σε ένα παιδί, το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει με πολύ μεγάλη επιτυχία το ποδόσφαιρο, αλλά και το σχολείο, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό μαθητή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί και η απονομή στον ποδοσφαιριστή.
Τα αποτελέσματα:

Λιθοξόου (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ) 46 %
Χατζηνικολής (ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ) 41,2 %
Τσουμάνης Κ. (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ) 5,3 %
Κλαδάκης (ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ) 5,2 %
Βάθης (ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ) 2,3 %