Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Καλφαγιάνν​ης και Γεωργιάδης για την επέμβαση στην ΕΡΤ στο Action24 [ΒΙΝΤΕΟ]



Στην τηλεοπτική εκπομπή Action Day του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 μίλησε για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι καλώς έγινε η επέμβαση στην ΕΡΤ και ότι έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα.Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι ήταν μία αστυνομική επιχείρηση σε κατάσταση νομιμότητας.Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι το κτίριο ήταν παρανόμως υπό κατάληψη και κάποτε αυτό έπρεπε να τελειώσει.
Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: »Νομίζω, ότι ήταν μία αστυνομική επιχείρηση προς αποκατάσταση νομιμότητας.» Το κτίριο ήταν παρανόμως υπό κατάληψη. Τα μηχανήματα που είναι ιδιοκτησία του ελληνικού λαού χρησιμοποιούνταν παρανόμως από κάποιους χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα. [...]«Κατά τη γνώμη μου υπάρχει μία κριτική προς τη κυβέρνηση. Έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, αλλά από την άλλη έδωσε χρόνο η κυβέρνηση να εκτονωθεί το θυμικό».

Μιλώντας στην εκπομπή Action Day του τηλεοπτικού σταθμού Action24 ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε ότι η ΕΡΤ θα ανοίξει είτε το θέλει η κυβέρνηση είτε όχι. Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που είχε μιλήσει νωρίτερα στην εκπομπή καθώς και για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Επίσης, ο κ. Καλφαγιάννης δήλωσε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση των εργαζομένων στην ΕΡΤ με την κυβέρνηση και απλά πως πάρθηκε μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την επέμβαση στην ΕΡΤ
ACTION24