Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Πλημμύρισαν οι δρόμοι - Ζημιές σε καλλιέργειες - BINTEO

Φιλιατρά: Πλημμύρισαν οι δρόμοι - Ζημιές σε καλλιέργειες - BINTEO
Σήμερα το πρωί, στα Φιλιατρά, δρόμοι πλημμύρισαν και καλλιέργειες καταστράφηκαν, με τους κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη πόλη, κάθε φορά που η βροχή δυναμώνει, την ίδια στιγμή που η ΕΜΥ προειδοποιεί εδώ και μέρες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έρχονται.
Όπως διαβάζουμε στο filiatranet.blogspot τα λασπόνερα κατέβαιναν σαν ποτάμι, μη έχοντας άλλο δρόμο διαφυγής, καθώς τα βουλωμένα χαντάκια τα οδηγούσαν με ορμή από το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών στους δρόμους της πόλης.
Προβλήματα παρουσιάστηκαν όμως και στο οδικό δίκτυο Αγίας Κυριακής - Φιλιατρών και Αγρίλη - Φιλιατρών, όπου τα αυτοκίνητα περνούσαν με κίνδυνο και δυσκολία από τα ορμητικά νερά.
Καταστροφές όμως σημειώθηκαν και σε καλλιέργειες στα Φιλιατρά, όπου αγανακτισμένος ο παραγωγός Ιωάννης Λυγγουνός μίλησε στο filiatranet για τις ζημιές που υπέστη στα θερμοκήπια που πλημμύρισαν, ενώ αυτοψηφία στο χώρο πραγματοποίησε και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Γιώργο Αλεξανδρόπουλο.