Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Superleague 8η αγωνιστική: Τα... φώτα σε Τούμπα και Χανιά

Επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τους αγώνες της Εθνικής για το Μουντιάλ, με τρεις αναμετρήσεις να... ανοίγουν το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superleague

Το πρόγραμμα της 8ης ημέρας ξεκινά στις 16:00 του Σαββάτου, εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία κόντρα στους Βοιωτούς που θα πάνε στο Περιστέρι χωρίς τεχνικό, μετά και την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή.
Στην συνέχεια ακολουθεί μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αστέρας δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
Στην αναμέτρηση που κλείνει την ημέρα, ο Ολυμπιακός πάει στα Χανιά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, την ώρα που οι Κρητικοί ακόμα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Απρόοπτα είχε και η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού αφού Γιαταμπαρέ και Ιμπαγάσα ένιωσαν ενοχλήσεις και ο Μίτσελ τους άφησε εκτός αποστολής.
Το πρόβλημα για τους "ερυθρόλευκους" είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού Χολέμπας και Μπονγκ είναι τραυματίες κάτι που σημαίνει ότι ο Μίτσελ θα ψάξει για λύση ανάγκης. Παπάζογλου και Μανωλάς είναι οι πιθανότεροι για να καλύψουν το κενό.
Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μετζανί, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις, Κάμπελ.
Δυσάρεστα νέα για τον Θωμά Ναζλίδη του Πλατανιά. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου, κάτι τέτοιο προέβλεπε απουσία 1,5 μήνα. Εν τέλει, όμως, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά...
Ο Ναζλίδης υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις και σε αυτές φάνηκε πως έχουν πειραχτεί και οι σύνδεσμοι.Αυτό σημαίνει πως ο Ναζλίδης θα λείψει από τους αγώνες της ομάδας του για έξι μήνες και ουσιαστικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:00 NS2
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18:15 NS1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30 NS2

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΡΗΣ 16:00 NS2
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 18:15 NS4
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15 NS7
Ο.Φ.Η. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18:15 NS2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 20:30 NS1

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19:30 NS1