Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κόρινθος - Παναργρειακός στο ντέρμπι κορυφής - η 3η αγωνιστική

http://www.mikriliga.com/Uploads/foto%20reportaz%20G/thumbs/Korinthos%20fasi_610x400.jpg

 Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής , όπου και το ντέρμπι της Κορίνθου με τον Παναργειακό, όπου στις ταξεις των Κορινθίων φιλάθλων έχει σημάνει συναγερμός.
Μετά τη μεγάλη νίκη στην Καλαμάτα, η Κόρινθος έχει στρέψει την προσοχή της στο κυριακάτικο ντέρμπι  με τον Παναργειακό,  (6/10, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο πρόεδρος της Κορίνθου, Μάριος Σταματάκης έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά τη νίκη στην Καλαμάτα και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Παναργειακού.
"Η προσπάθεια της διοίκησης για την αποκατάσταση του κύρους και την αξιοπρέπεια του συλλόγου συνεχίζεται. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με τον ιδρώτα τους λάσπωσαν το γήπεδο της Καλαμάτας και επεκράτησαν. Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο του νομού την Κυριακή να παρευρεθεί στον κρίσιμο αγώνα της Κορίνθου με το Άργος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταματάκης.
Επίσης ο προπονητής της Κορίνθου Δημήτρης Μαγκαφίνης.δεν έκρυψε την πίστη του για ένα ακόμη "τρίποντο" στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναργειακό.
"Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Παναργειακό, έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θεωρώ πως θα φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη".
Ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Καραίσκάκης και στον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ η Αχαϊκή αντιμετωπίζει τον Άρη Αιτωλικού. Στους άλλους αγώνες του προγράμματος η Ερμιονίδα υποδέχεται την Καλαμάτα , η Α Ε Μεσσολογγίου αναμετράται με τον Ατρόμητο Αχαϊας , Η Δόξα Ν. Μανωλάδας στο Ηλειακό ντερμπι μάχεται το Πανόπουλο, Ο Μεσσηνιακός στην Καλαμάτα υποδέχεται τον Εθνικό Σαγέικων , ενώ τέλος στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει τον Παναυπλιακό.

Oι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.
Αναλυτικά:
Κόρινθος – Παναργειακός
Παναγεωργίου, Ντάλλας, Σαμοΐλης (Αθηνών)
ΑΕ Ερμιονίδας – Καλαμάτα
Σφακιανάκης, Δόσης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
Αχαϊκή – Αρης Αιτωλικού
Αστέρης, Σκούρτης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας
Τόμπρος, Βλάσσης, Σκορδίλης (Κέρκυρας)
Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΠΦΟ Πανόπουλου
Κωνσταντάκης, Σπανός, Γκαβέρας (Αχαΐας)
Μεσσηνιακός – Εθνικός Σαγέικων
Μακρής, Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)
ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Λάππα
Ρούσσος-Μπεκερτζής, Γκαρτζονίκας, Τσόγκας (Πρέβεζας)
Πανναυπλιακός – Παναρκαδικός
Καρυοφίλλης, Καλημέρης, Γκολές (Πειραιά)