Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Κορινθίας ο Πανευρωστινιακός 2 - 1 επί του Σπαθοβουνίου - Πέρασαν ακόμα Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ισθμιακός , Πέλοπας , Αναγέννηση και οι Νέοι Στιμάγκας


Συνεχίστηκε σήμερα με 6 αγώνες   η  β' φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας, η οποία  ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη. Στην επόμενη φάση πέρασαν  ο Πανευρωστινιακός, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, ο Ισθμιακός , ο Πέλοπας , η Αναγέννηση και οι Νέοι Στιμάγκας ενώ έχουν περάσει ακόμα,  η  Ελλάς Βέλου, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο Κύψελος Κορίνθου, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου και ο Σολωμός,
 
Στα Ροζενά , ο Πανευρωστινιακός πήρε σπουδαία πρόκριση καθώς επικράτησε δίκαια με 2 - 1 επί του Α.Ο. Σπαθοβουνίου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και πήραν σημαντικό προβάδισμα νωρίς. Ο Κορδούλης άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2 - 0 ο Τόλιας, το οποίο δεν άλλαξε ως τη λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα του Σπαθοβουνίου  που αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αργυρόπουλου  το μόνο που κατάφερε  ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Χρυσούλα.
Άνετα πέρασε από τον Άγιο Βασίλειο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου καθώς επεβλήθηκε με 0 - 4 επί της τοπικής Πρόοδου. Στον Άσσο μετά από συναρπαστικό αγώνα Ολυμπιακός και Ισθμιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2 - 2 στη κανονική διάρκεια. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε. Ετσι ο Ισθμιακός από τα 11 βήματα, στη διαδικασία των πέναλτι, στάθηκε  πιό τυχερός και με σκορ 2 - 4 πήρε την πρόκριση.
Με σκόρερ τον Κατσιάπη και τον Λίλιο ο Πέλοπας Κιάτου, πέρασε με ανατροπή από το Σοφικό επικρατώντας με σκορ 1 - 2 επί του Πανσολυγειακού, ενώ η Αναγέννηση Κιάτου , με τέρμα του Δάνη στη παραταση επικράτησε με 0 - 1 επί του Απέσσα Χαλκίου.
Τέλος οι Νέοι Στιμάγκας πήραν την πρόκριση με   3 - 0, για τους «16» του θεσμού κόντρα στον Αίαντα Αγιονορίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κολινιάτη, για να γίνει το 2 - 0 μετά από αυτογκόλ του Θ. Παπαχρήστου. Στην επανάληψη  η ομάδας της Στιμάγκας πέτυχε το τελικό 3 - 0 με τον Στάθη Παπουτσή.

Τα σημερινά  αποτελέσματα:
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Ολυμπιακός Λουτρακίου 0 - 4
Νέοι Στιμάγκας - Αίας Αγιονορίου 3 - 0
Ολυμπιακός Ασσου - Ισθμιακός 2 - 2 (2 - 4 πεν.)
Πανσολυγειακός - Πέλοπας Κιάτου  1 - 2
Πανευρωστιανιακός - Α.Ο. Σπαθοβουνίου 2 - 1
Απέσσας Χαλκίου - Αναγέννηση Κιάτου 0 - 1 (παρ.)

 
Η β' φάση του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη (6/11, 14:45) με τους εξής αγώνες:
 
Αστέρας Δερβενίου - Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ. Περαχώρας - Παννεμεατικός
Θύελλα Πετρίου - Αετός Κρυονερίου
ΑΟ. Αγίων Θεοδώρων - ΑΣ Λουτρακίου και
Ταρσινά ’97 - Τενεάτης Αθικίων