Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η Scarlett Johansson ψηφίζει Χίλαρι για Πρόεδρο το 2016

Scarlett-Johansson
Την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για τον Λευκό Οίκο το 2016, έδειξε ότι στηρίζει η Scarlett Johansson. Η νεαρή και διάσημη ηθοποιός, που εκτός από τη σημαντική επιτυχία την οποία έχει σημειώσει στην επαγγελματική σταδιοδρομία της, είναι ταυτόχρονα και βαθιά πολιτικοποιημένη, στο πλευρό των Δημοκρατικών και του Μπαράκ Ομπάμα, τόσο στις προεδρικές εκλογές του 2008 όσο και εκείνες του 2016, τόνισε ότι η άλλοτε Πρώτη Κυρία και πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα ήταν μια θαυμάσια Πρόεδρος.
“Νομίζω ότι η Χίλαρι Κλίντον θα γινόνταν μια υπέροχη Πρόεδρος. Νομίζω ότι μόνο κερδισμένοι θα βγαίναμε από κάποιον που έχει υπάρξει μητέρα. Οι γυναίκες έχουμε διαφορετική προοπτική, αντίληψη και εκτίμηση για την ανθρωπότητα, εξαιτίας του μητρικού ενστίκτου. Θα ήταν ένα βήμα μπροστά”, δήλωσε η Scarlett Johansson.
Στην προεκλογική μάχη για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών το 2008, η Scarlett Johansson είχε σταθεί με… φανατισμό στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα, σε εκείνη την ιστορική ανατροπή που πέτυχε, επικρατώντας του φαβορί που ήταν η Χίλαρι Κλίντον.

ysterografa.gr