Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ο γύρος της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο!

Ο γύρος της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο!  Ο κ. Καρατζούλης κατάγεται από το Άργος και διαμένει μόνιμα στην Φλώρινα 
Τον γύρο της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο μέσα σε μία εβδομάδα έκανε πράξη ο 45χρονος Σπύρος Καρατζούλης από το Άργος, ο οποίος επισκέφθηκε με το ποδήλατό του και την Αμαλιάδα και φιλοξενήθηκε από τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας.
Ο κ. Καρατζούλης κατάγεται από το Άργος και διαμένει μόνιμα στην Φλώρινα και ασχολείται με το ποδήλατο τα τελευταία έξι χρόνια. Πέρυσι είχε κάνει έναν ανάλογο γύρο στην περιοχή της Μακεδονίας και για φέτος είχε βάλει στόχο να κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου με το ποδήλατό του και τα κατάφερε, καθώς σήμερα τερματίζει στο Άργος.
Ο 45χρονος ξεκίνησε την διαδρομή του στις 2 Σεπτεμβρίου από το Άργος, πέρασε από την Τρίπολη, την Σπάρτη, την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία, την Αμαλιάδα, την Πάτρα, το Αίγιο, το Κιάτο, την Κόρινθο και σήμερα συνεχίζει στην Ερμιόνη, το Ναύπλιο και θα τερματίσει στο Άργος, έχοντας διανύσει 1000 χιλιόμετρα σε δυο ρόδες.
Στην Αμαλιάδα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όπου και φιλοξενήθηκε από τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας και το πρωί της Παρασκευής ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος από τον Όμιλο και ο κ. Τάκης Μαρίνος, τον συνόδευσαν με τα ποδήλατά τους ,μέχρι τα όρια του νομού Ηλείας με την Αχαΐα, συντροφιά με τις καλύτερες ευχές τους.
«Αποφάσισα να κάνω τον γύρο της Πελοποννήσου, γιατί ήθελα να παρακινήσω τον κόσμο να κάνει ποδήλατο» ανέφερε στo patrisnews.com ο κ. Καρατζούλης, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος που το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.

 thebest.gr