Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Προανήγγειλε αλλαγές ο Μαρτίνης στον Ερυθρό Σταυρό

ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ Åëëçíéêïý Åñõèñïý Óôáõñïý (ÅÅÔ) ÁíäñÝá Ìáñôßíç. (EUROKINISSI / ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)Πρωτοβουλία για σειρά αλλαγών στη διοικητική λειτουργία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) προαναγγέλλει με δήλωσή του, χωρίς να τις ονοματίσει, το μέλος του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣ και τέως πρόεδρός του, Ανδρέας Μαρτίνης.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, ο κ. Μαρτίνης, «το τελευταίο διάστημα, για λόγους που κάποτε και σε χρόνο που τα γεγονότα και τα δεδομένα θα μπορούν νηφάλια να αποτιμηθούν, το τεράστιο έργο του ΕΕΤ δεν δύναται να συνεχισθεί στην έκταση που επιτάσσουν οι ανάγκες της δύσκολης σημερινής συγκυρίας».

«Απαιτούνται ρηξικέλευθες τομές και αναδιαρθρώσεις, άμεσα και έξω από κάθε μίζερη εσωστρέφεια. Στη σημερινή συνεδρίαση του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣ με δέκα συνοδοιπόρους στη μακρά διοικητική διαδρομή μου, θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία για το μεγάλο άνοιγμα προς την κοινωνία και για μία νέα, πιο λαμπρή, πιστεύουμε, σελίδα της ένδοξης ιστορίας του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού οργανισμού της χώρας μας», επισημαίνει ο κ. Μαρτίνης.