Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το... τρίποντο και η Σλοβακία μας στέλνουν Βραζιλία! Ελλάδα - Λετονία (21.45)


 Η πιο κρίσιμη αγωνιστική του ομίλου της Εθνικής ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας θα διεξαχθεί σήμερα. Η Ελλάδα υποδέχεται την Λετονία και θέλει τη νίκη ώστε να περιμένει ένα ακόμη "δώρο" της Σλοβακίας η οποία φιλοξενεί την Βοσνία.
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της αλλά στη φάση των προκριματικών που βρισκόμαστε αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές και περιμένει ένα... δωράκι από την Σλοβακία για να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα με την Λετονία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Σαμαρά, Μήτρογλου.

Η Λετονία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε για τουρισμό στην Αθήνα. Με νέο προπονητή, τον Μάριαν Πάχαρς αλλά χωρίς το αστέρι της στην ενδεκάδα, τον Ρούντνεφς, θα ψάξει την έκπληξη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και τον ΟΤΕ ΤV.

Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου

18.30 Λιθουανία - Λιχτενστάιν
21.15 Σλοβακία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη
21.45 Ελλάδα - Λετονία

H Βαθμολογία του 7ου ομίλου



Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Διαφορά τερμάτων
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 16 7 +19
2. Ελλάδα 16 7 +4
3. Σλοβακία 12 7 +3
4. Λετονία 7 7 -7
5. Λιθουανία 5 7 -5
6. Λιχτενστάιν 2 7 -14