Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

O Aστέρας Τρίπολης τρία γκολ και τρία δοκάρια στο φιλικό με Παναργειακό


Τρία γκολ και τρία δοκάρια στο φιλικό με Παναργειακό 
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα ,σήμερα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» , στην Τρίπολη ,ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Παναργειακό χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Τσίμο Ναβάρο με κοντινά πλασέ στο 9' και στο 15' ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε με πλασέ ο Χουάνμα στο 22ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς είχε τρία δοκάρια, εκ των οποίων τα δύο με τον Μπακασέτα (53' και 70') και το άλλο με τον Πιπίνη στο 69ο λεπτό.
Όσοι δεν έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό και είχαν αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας
Η καλύτερη φάση από τον Παναργειακό ήταν στο 66ο λεπτό, όταν κεφαλιά του Ισούφι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαντής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ (46' Μπαντής), Κοντοές, Πιπίνης, Καστριτσέας, Σέττι, Μουνάφο, Βελισσάρης, Ναβάρο (63' Γογωνάς), Καράσκο, Μπακασέτας, Χουάνμα.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Καστρίτης, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης, Λουμπαρδέας, Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Καπλατζής, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ισούφι, Μπόμπος, Νώτης, Μένιος, Κουτσοδήμος, Μακρίδης, Μπιτζής, Χατζησωφρονίου, Καλιαμούτος.