Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν 4 ΡΟΜΑ για διαρήξεις και κλοπές σε Βραχάτι και Βέλο

Εξιχνιάστηκαν , ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου , 3 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στο Βραχάτι και στο Βέλο Κορινθίας , ενώ για τις υποθέσεις αυτές , συνελήφθησαν χθες (18-8-2013) το βράδυ , 4 ημεδαποί ΡΟΜΑ , ηλικίας 31 , 25 , 21 και 19 ετών αντίστοιχα , οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.
Ειδικότερα , χθες το βράδυ στο Βραχάτι Κορινθίας , οι ανωτέρω , αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής , αφαίρεσαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή !!!
Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας , εντοπίστηκαν στον κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και συνελήφθησαν !!!
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας , προέκυψε επίσης ότι οι ανωτέρω , την 16-8-2013 και την 18-8-2013 , στο Βέλο και στο Βραχάτι Κορινθίας αντίστοιχα , είχαν διαπράξει ακόμα 2 διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες , όπου είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές , χρυσαφικά , κοσμήματα και χρήματα !!!
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο , συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου , για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα !!!