Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μοιρασιά στα Περιβόλια – Ο Μπαράλες έσωσε τον Αστέρα

 

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε να χάνει από το 2΄και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά αλλά έφυγε με βαθμό από την έδρα του Πλατανιά χάρη στον Μπαράλες.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Λισγάρας ανέτρεψε τον Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, ο Μάνταλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ναζλίδης έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Σα να μην έφτανε αυτό για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Λισγάρας αποβλήθηκε στο 10ο λεπτό βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπέλιτς. Σαφώς επηρεασμένοι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν πολλά προβλήματα στην δημιουργία στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Γιωργαλλίδη.

Όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα στα αποδυτήρια και η είσοδος του Ναβάρο στο ματς φαίνεται πως λειτούργησαν ευεργετικά για τον Αστέρα, ο οποίος έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μπαράλες μετά την σέντρα του Ναβάρο στο 47΄.

Οι Αρκάδες ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ με τον Γουνδουλάκη στο 56΄και τον Τόρες στο 75΄.

Το 1-1 μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα (82’ Πόποβιτς), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (53’ Αγκιλέρα).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο), Καράσκο (46’ Ζησόπουλος),, Μπαράλες (91’ Μπακασέτας).