Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Σόου Τσάβες στους “Ζωσιμάδες” - Πρώτο τρίποντο για τον ΠΑΣ

 

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε αποφασισμένος στο ματς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Στο 4΄και στο 12΄ο Τζόρβας κράτησε το μηδέν για τον Απόλλωνα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο εξαιρετικό σουτ του Τσάβες στο 24ο λεπτό.
Στην καλύτερη στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο η “Ελαφρά Ταξιαρχία” δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μίνγκα στο 36΄, ενώ πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην... πλάτη αφού στο 43΄ο Τσάβες έδωσε με υπέροχη πάσα έτοιμο γκολ στον Ίλιτς που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Με πρωταγωνιστή τον Τσάβες ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί, ενώ ο Απόλλωνας ήταν σε γενικές γραμμές ακίνδυνος με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (82' Κεϊτά), Κοροβέσης (76' Στρούνα), Λίλα, Ίλιτς (89' Γιάκος), Βίλα, Τσάβες
Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (64' Μπλάζεκ), Άλβαρες (53' Τσιλιγκίρης), Μίνγκας (46' Φαρινόλα), Γκουέλα, Καμαρά, Βέρτζος