Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ήταν… Καλλονή στο Βικελίδης, 2-0 τον Άρη!

kalloni

  Με γκολ του Αναστασιάδη στο 11′ και του Γκαρσία στις καθυστερήσεις η Καλλονή κέρδισε 2-0 τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη σε επίπεδο Super League

OΆρης έψαχνε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα αλλά η Καλλονή ήταν αυτή που τον αιφνιδίασε και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Οι νεοφώτιστοι σημείωσαν το πρώτο τους γκολ στη μεγάλη κατηγορία στο 11ο λεπτό. Ο Λεοζίνιο έκανε τη σέντρα, ο Διούδης έχασε εντελώς τη φάση και ο Αναστασιάδης δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν από το τέρμα που δέχτηκαν και χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να απειλήσουν τον Σιδεράκη. Το σουτ του Ουντότζι δεν βρήκε στόχο ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στο 38'. Ο Μανιάς βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τάτου λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Άρης έψαξε την ισοφάριση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ο Μανιάς δεν βρήκε τη μπάλα ενώ ήταν σε θέση για γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λεάντρο έσωσε την ομάδα του διώχνοντας το γύρισμα του Τάτου. Η Καλλονή ισορρόπησε τον αγώνα και στο 65' άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Λεοζίνιο έκανε τη σέντρα, ο Διούδης ήταν εξουδετερωμένος αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Καζάκη έγλειψε το κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Καλλονή να σκοράρει στις καθυστερήσεις. Ο Λεοζίνιο έφυγε πίσω από τη σέντρα, έδωσε τη μπάλα στον Γκαρσία ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη. Αυτή είναι η πρώτη νίκη της Καλλονής στην Σούπερ Λίγκα ενώ ο Άρης που αποδοκιμάστηκε στο τέλος από τον κόσμο του γνώρισε τη δεύτερη ήττα του.
Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73' Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61' Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58' Αγγελούδης)
 Καλλονη (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κλιμάκο, Ποντανί, Χωριανόπουλος, Άλβες (84' Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γιονάν, Μανούσος (88' Γαλας), Καζάκης (79' Σιλγαρδάκης).