Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στο Άργος


 Στις 04:11 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος επιχειρηματίας από το Άργος, που στις 12 Αυγούστου είναι πυροβολήσει δυο φορές στο κεφάλι τη 17χρονη κόρη του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Το τραύμα στο κεφάλι ήταν πολύ σοβαρό.
 Ο 47χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι από τον πυροβολισμό στο Τζάνειο νοσοκομείο. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και σε κώμα.
 Η σφαίρα από τον πυροβολισμό είχε προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο στέλεχος του εγκεφάλου το οποίο ελέγχει ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή και η πίεση του αίματος, ενώ αποτελεί και κεντρικό κύκλωμα του νευρικού συστήματος.
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της 17χρονης Ασπασίας. Το κορίτσι παραμένει στη ΜΕΘ του ΚΑΤ. Από τον πυροβολισμό έχει δυο τραύματα, το ένα στο μάγουλο και το άλλο στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο.
Οι γιατροί ανησυχούν πως αν επιζήσει υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει τετραπληγική.

Ο επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχε χωρίσει. Τις αιτίες της τραγωδίας ανέλυε ο ίδιος σε γράμμα που είχε αφήσει. «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα»..